vineri, 8 ianuarie 2010

Tehnologie?

De curand a avut loc in SUA "Salonul Consumatorului de Electronica", aici au fost prezentate tot felul de invenţii şi tehnologii menite să ne facă viaţa mai uşoară. Una dintre ele mi-a amintit de un film cu Anticristul care folosea niste casti cu VR(Realitate Virtuală)prin care manipula, hipnotiza şi amăgea lumea introducând oamenii într-o lume virtuală în care omul avea tot ce-şi dorea inclusiv puteri supranaturale. Cei ce nu erau de partea Domnului erau încântaţi de acea cască şi jurau credinţă lui Antictrist. Invenţia prezentată mai jos este un fel de controlare cu ajuorul minţii a unei mingi dintr-un dispozitiv. Nici nu vreau să mă gândesc la ce mai vor oamenii să descopere...BRRR

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am lansat blogul Max Lucado Romania. http://maxlucadoromania.wordpress.com/. Articole in limba romana, devotionale zilnice, saptamanale, video si in curand multe altele.
Sunteti interesat sa facem schimb de linkuri? Daca da, va rugam sa ne anuntati. Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Echipa Max Lucado Romania.

Corneliu Nita spunea...

Pace frate! Sunt Corneliu de la Biserica Sfanta Treime din Bacau, biserica AD. Eu si fratele Marian avem fiecare blog crestin si am vrea sa colaboram. Daca esti deacord sa facem un schimb de bannere, si noi te vom adauga la noi in blogroll. Tinem legatura! Fii binecuvantat!
Blogul meu:
http://adevaratafericire.blogspot.com/
Blogul lui Marian Paduret:
http://marianpaduret.wordpress.com/