miercuri, 13 ianuarie 2010

Anunţ foarte important: Angajez creştin part-time

Mediatam astăzi la ceea ce Domnul Isus cerea ucenicilor şi tuturor celor ce doreau să-L urmeze. Ucenicii au lăsat totul pentru a fi cu El, munca lor, prietenii lor şi chiar familiile lor. Zi şi noapte, îl însoţeau, îl iubeau chiar dacă nu înţelegeau cu totul planul Său.
Luca 9:23 „Apoi a zis tuturor: ,,Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi, şi să Mă urmeze.”

Domnul Isus mai spune în Matei 10:37: „Cine iubeşte pe tată, ori pe mamă, mai mult decît pe Mine, nu este vrednic de Mine; şi cine iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decît pe Mine, nu este vrednic de Mine.”El nu doreşte să ne urâm familiile sau să le neglijăm, ci doreşte ca pe El să-L iubim mai mult dcât pe mamă, tată, copii şi prieteni. El trebuie să fie numărul unu în viaţa noastră.

Din nefericire astăzi sunt foarte mulţi predicatori care învaţă oamenii greşit conducându-i către o viaţă uşoară, fără lepădare de sine, fără predare totală. Rezultatul este un creştinism lejer part-time(cu jumătate de normă).

Nu cumva eşti şi tu la fel?

Urmăriţi mai jos un filmuleţ în limba engleză care sugerează un interviu la care se prezintă o fată pentru o slujbă de „creştin” part-time. Patronul angajator este Satan însuşi.

Niciun comentariu: