marți, 19 ianuarie 2010

Flacăra Violet

De ceva timp se tot discută la ştiri despre fenomenul flăcării violet, un presupus atac energetic folosit în campania electorală împotriva contracandidaţilor preşedintelui ales. Mai în glumă mai în serios, oamenii vorbesc cu respect sau cu teamă de aceast fenomen paranormal care a dat un subiect fierbinte mass mediei în ultimele zile. Chiar dacă nu vor să pară ridicoli la televizor, totuşi se observă că au o anumită teamă de „flacăra violet”. Sună ciudat ca în secolul 21 oameni care nu par a fi foarte superstiţioşi să vorbească despre un astfel de fenomen straniu. Dincolo de acest fenomen adevărat sau nu, este clar că s-a deschis cutia Pandorei, media serioasă făcând introducerea către astfel de fenomene care, după părerea mea, se vor amplifica din ce în ce mai mult în aceste zile profetice pe care le trăim. În tot acest timp m-am gândit la ce a afirma Episcopul Lazăr Gog în perspectiva profetică 2010 cu privire la dezvăluirile la care se pare că vom asista începând cu acest an legate de astfel de fenomene paranormale şi de „extratereştrii.”Biblia avertizează că diavolul va căuta să înşele lumea înaintea dar şi în timpul perioadei anticristice.
„Căci se vor ridica cristoşi falşi şi profeţi falşi şi vor face semne mari şi minuni, pentru a-i înşela, dacă este posibil, chiar şi pe cei aleşi.”Matei 24: 24(NTR)
„Pentru că astfel de oameni sunt apostoli falşi, lucrători care înşală, deghizându-se în apostoli ai lui Cristos. Nu este de mirare, pentru că însuşi Satan se deghizează în înger de lumină.” 2 Corinteni 11: 13(NTR)
În aceste zile este necesar ca să ne întoarcem cu toată inima către Dumnezeu, să citim Biblia, să mergem la Biserică şi să ne rugăm ca Domnul prin Duhul Sfânt să ne facă să înţelegem vremurile pe care le trăim şi să avem o viaţă după voia Sa. Este clar că Satan are un plan malefic de înşelare a oamenilor căutând să-i îndepărteze de adevăr făcându-i să creadă orice alte bazaconii în detrimentul întoarcerii lor la singurul Dumnezeu adevărat.

Niciun comentariu: