sâmbătă, 21 februarie 2009

O fetiţă de 12 ani vorbeşte împotriva avortului



Lia, această fetiţă de 12 ani a participat la un concurs de oratorie la şcoală. Speech-ul ales de ea a fost pe tema avortului. Profesorii s-au împotrivit, din cauza temei, dar până la urmă i-au permis să participe. A câştigat primul loc, numai că juriul, tot din cauza temei, nu a fost de acord şi nu a validat. Însă a doua zi juriul s-a întâlnit din nou şi a trebuit să recunoască că speech-ul Liei a fost cel mai bun.
Pe youtube filmuletul a fost deja vizionat de 324000 de ori. Iată ce a ales acesstă fetiţă, de numai 12 ani să facă cu darul ei. Remarcabil!
Iată câteva statistici: în lume se fac zilnic 115 000 de avorturi, insemnând 5 ooo de avorturi pe oră.
În lume anul trecut s-au făcut 42 de milioane de avorturi.
În România între 1990-2000 au avut loc 11 milioane de avorturi(aproape jumătate din populaţia ţării).
Foarte grav! Dumnezeu să aibă milă de România!

Din experienta indelungata a medicilor dar si a preotilor precum si din relatarile facute de mame care au avortat, putem infatisa aici multele consecinte nefaste asupra psihicului. Sindromul post avort cuprinde toate aceste simptome care apar dupa avort, iar aici vom enumera cateva:
tulburari de somn;
tulburari in alimentatie;
tulburari afective;
depresie;
ganduri de sinucidere izvorate din tristete, lipsa de speranta, inutilitate;
destramarea relatiilor interpersonale;
sindromul "aniversarii";
psihoze de scurta durata;
sentimentul de vinovatie;
sentimentul de neliniste, se retrage frecvent in consumul de alcool sau/si droguri;
retrairea avortului etc.

„Conform unui sondaj efectuat de Fundaţia Soros, 12% dintre românce au făcut mai mult de cinci avorturi, iar peste jumătate din numărul total al femeilor recunosc că au avortat o dată.” Sursa Prologos.
Pe plan mondial, Romania continua sa fie in frunte in ceea ce priveste avorturile, inregistrandu-se o rata de 3 avorturi la fiecare nastere vie.
Este bine de stiut că satanaştii consideră avortul jertfa umană adusă în cinstea lui Satan. Aceasta spune foarte mult...

Niciun comentariu: