luni, 16 mai 2011

Noe, de bani gata


De curând am citit o ştire care m-a uimit, deşi era previzibil ceea ce se relata. Este vorba de bogătaşii planetei care au început să se pregătească de apocalipsa. Astfel, ei îşi cumpără şi îşi construiesc buncăre care de care mai rezistente la bombardamente şi la dezastre naturale. Unii şi-au unit eforturile şi au achiziţionat un mare loc în Mexic pentru a construi un oraş antiatomic. Alţi bogătani exclusivişti sunt de părere că filmul „2012” trebuie luat în considerare iar în cazul unei apocalipse singura scăpare ar fi o nouă arcă a lui Noe. Aşadar, au apărut şi buncărele plutitoare. Nu mă miră că acum în epoca materialistă a puternicului „ban” trebuie să fii putred de bogat ca să-ţi permiţi a fi un Noe care să supravieţuiască unei apocalipse şi eventual să repopuleze planeta pământ. Interesant este că Norvegia şi-a creat o bancă de seminţe, în valoare de multe milioane de euro, ale plantelor din întreaga lume, cu scopul de a permite planetei să renască în urma unui dezastru global. Aceasta este păzită şi protejată de „N” sisteme de protecţie. După citirea articolului cu pricina mi-am spus: „Aştia ştiu ceva ce noi nu ştim. La banii lor, au acces la informaţii...” Cum ar fi ca nişte rechini plini de bani să fie singurii supravieţuitori ai unui dezastru planetar ? Comic, nu? Parcă-i văd sfâşiindu-se între ei pentru supremaţie!!
Ceea ce ar trebui să-i intereseze pe aceşti oameni este că Biblia vorbeşte în detaliu despre Apocalipsa. Conform Bibliei, pentru a te proteja de mânia lui Dumnezeu, trebuie să te împaci cu El, adică să vii la mântuire crezând în Domnul Isus Cristos. Toţi cei ce cred în El şi au fost născuţi din nou vor avea viaţă veşnică. Sub protecţia Creatorului universului, aceştia sunt cu mult mai în siguranţă decât aceşti „Noe” de bani gata care vor suferi o mare dezamăgire. Aceste buncăre superdotate nu-i vor putea proteja de mânia lui Dumnezeu şi nici de iad.
În concluzie, dacă citeşti acest articol, citeşte Biblia, mergi la Biserică şi primeşte mântuirea, acest dar fără plată oferit de Dumnezeu. Cu adevărat vremea se apropie: Biblia o spune, ştiinţa o prevede, sufletul o simte...

Niciun comentariu: