luni, 3 mai 2010

Arca lui Noe a fost găsită


Se pare că anul 2010 este unul foarte important în planul lui Dumnezeu. Mai multe semne ale vremurilor din urmă s-au împlinit în numai câteva luni: cutremure devastatoare, vulcani ameninţători, avionul cu oficialităţile poloneze de cel mai înalt rang prăbuşit şi toate pe fondul unei grave crize economice. De curând pe toate canalele de ştiri s-au dat detalii foarte importante cu privire la o descoperire senzaţională: Arca lui Noe a fost găsită la o altitudine de 4 000 de metri, pe muntele Ararat de către oameni de ştiinţă chinezi şi turci. Testele cu carbon 14 făcute pe rămâşiţele îngropate la o altitudine de 4000 de metri, arată că acestea datează de 4800 de ani, adică din aceiaşi perioadă relatată de Biblie. Aceste dovezi arată faptul că Biblia are dreptate iar cele relatate în ea nu sunt poveşti, ci adăvăruri incontestabile. Pentru mine este o minune şi faptul că nu a fost găsită nici de evrei, nici de creştini. Turcii şi chinezii nu pot fi acuzaţi de subiectivism deoarece nu au interes să dovedească că Biblia are dreptate. Îmi amintesc că Domnul Isus a prorocit că „daca vor tacea ei, pietrele vor striga.”(Luca 19:40). Această prorocie se împlineşte astăzi prin arheologie. „Pietrele” şi vestigiile descoperite atestă faptul că evenimentele, numele oraşelor vechi dar şi personajele specificate de Biblie au existat cu adevărat.

Aşadar, Dumnezeu în vechime a poruncit lui Noe să construiască o corabie, după planurile date de El, cu scopul de salva rasa umană de potop, judecată divină în urma escaladării la culme a păcatului. Noe s-a conformat construind într-o zonă deşertică şi fără ploaie o uriaşă arcă de salvare pentru familia lui şi pentru toate speciile de animale. Potopul a venit, a distrus totul, însă arca a salvat familia lui Noe. Dar păcatul a continuat să existe şi să ameninţe relaţia omului cu Creatorul. Însă El, în dragostea Sa fără margini a trimis pe Fiul Său, Isus Cristos, să moară pentru păcatele noastre. Dacă credem în El şi îl primim în inima noastră ca Domn şi Mântuitor vom fi salvaţi de pedeapsa divină, iadul veşnic, şi vom avea viaţă veşnică împreună cu Dumnezeu.
Eu cred că aceste descoperiri vor continua, omul va fi martor la minuni incontestabile în acelaşi timp alte semne ale sfârşitului se vor derula sub ochii noştri. Ce-i de făcut? Să ne adăpostim la umbra lui Dumnezeu primind mântuirea prin credinţa în Fiul Său, Isus Cristos.

Niciun comentariu: