joi, 1 octombrie 2009

Catastrofele din Asia, Semnele vremurilor din urma?


Nu poti sa nu asociezi lantul catastrofelor din Asia cu ceea ce Domnul Isus Cristos a spus in Biblie cu privire la semnele din vremurile din urma.
Marcu 13:8 "Un neam se va scula împotriva altui neam, si o împaratie împotriva altei împaratii; pe alocurea vor fi cutremure de pamînt, foamete si turburari. Aceste lucruri vor fi începutul durerilor."
Una din televiziunile din Romania a folosit, prezantand aceste catastrofe, titlul: "Vremea la extreme in lume". Cauzele prezentate de meteorologi sunt diverse: Incalzirea globala, poluarea, imbatranirea planetei, etc. Unii spun ca nu trebuie sa ne facem prea multe griji deoarece dealungul istoriei au mai fost catastrofe naturale. Asa este, insa Biblia vorbeste despre o crestere a frecventei catastrofelor din ultimele zile care va fi direct proportionala cu cresterea drastica a pacatului in lume. Interesant este ca omul de fiecare data cand observa semnele apocaliptice gaseste explicatii unele mai bizare decat altele demontand putin cate putin argumentul biblic. Dar opiniile noastre nu pot schimba adevarul Scripturii. De aceea "cine are urechi de auzit sa auda". Cunoasterea lui Dumnezeu si a Bibliei aduce in mod paradoxal pace in mijlocul acestor semne apocaliptice si o dorinta de pregatire spirituala. Odata ce ochii s-au deschis, toate prind sens si se experimenteaza o mai buna cunoastere a acestor vremuri. Totul este sa privim in directia corecta: Domnul Isus Cristos.

Niciun comentariu: